女仔/女人係咪好鐘意check男朋友/老公架?

[b]有時真係唔知D女點林野架。
經常都係唔得閒時打電話黎-___-
男人有時係會忙D架啦!
係咪check左安樂D架?

但有時佢又話我唔理佢…
做緊野係甘架啦!
朝7做到有時晚6到10…
不定期放假-___-[/b]

当男女之间缺少了信任的时候,就会这样做。。。

是咯~但是男生有时也会那样吧??

做么不直接问?? [s:19]

引用第1楼john790515于2007-07-14 14:50发表的 Re:女仔係咪好鐘意check男朋友架? :
当男女之间缺少了信任的时候,就会这样做。。。

对,我认同你的说法。。。

但是有时候,女生也只是想念男友,想听听他的声音。。。

有时只是无聊,想要找听听男友的声音罢了,吾通甘都係错喞? [s:18]

男人忙是借口,
再忙都一定有那么一点时间打给电话吧…
借口借口!!!

引用第7楼美由子于2008-03-08 10:43 AM发表的 :
男人忙是借口,
借口借口!!!

你讲得对!认同~
不过女既都无Check得甘紧喇!

引用第7楼美由子于2008-03-08 10:43发表的 :
男人忙是借口,
借口借口!!!

有事做也真的连拿个电话听都没手拿啊!!

引用第8楼kamparboy于2008-03-08 10:46发表的 :

你讲得对!认同~
不过女既都无Check得甘紧喇!

1天2-3通电话,一通电话1分钟会叫紧吗?

引用第9楼kokwai520于2008-03-08 10:48发表的 :

有事做也真的连拿个电话听都没手拿啊!!

我个人打电话给bf是因为都没他的消息才会打给他的,
所以说如果他一整天没打给我才会接到我的call,
男的为什么就是不打给女呢?很多都是说工作忙,
但我就不信一分钟的时间也没有.

引用第11楼美由子于2008-03-08 10:52 AM发表的 :

男的吾打给女既,有多可能性哦!
如男既系大男人既话,就好小打!
如男既细心既话就会调返转拒check返你!

引用第11楼美由子于2008-03-08 10:52发表的 :

我试过一早做到夜晚都没停过!母说打电话!吃都没吃!当你专心去做也事就想不到其他也了!

引用第12楼kamparboy于2008-03-08 10:59发表的 :

我觉得彼此要有信任咯!check 来check去 有么好玩?

引用第12楼kamparboy于2008-03-08 10:59发表的 :

准~我bf都是我出去既时候打给我既

引用第13楼kokwai520于2008-03-08 11:04发表的 :

我试过一早做到夜晚都没停过!母说打电话!吃都没吃!当你专心去做也事就想不到其他也了!

那你就另谈咯~如果你是有打给她的
她还要夺命追魂call的话…那她真的太在乎你太粘你咯~

引用第14楼kokwai520于2008-03-08 11:07发表的 :

我觉得彼此要有信任咯!check 来check去 有么好玩?

有时候就是对方不所做的东西给不到安全感自己,就只好做侦探咯~

引用第16楼美由子于2008-03-08 11:10发表的 :

那你就另谈咯~如果你是有打给她的
她还要夺命追魂call的话…那她真的太在乎你太粘你咯~

所以说咯!忙不是男人借口嘛!

引用第18楼kokwai520于2008-03-08 11:16发表的 :

所以说咯!忙不是男人借口嘛!

是!!!
就算忙…至少也聊个1分钟嘛…